Tillväxten

Yta:900–3 000 kvm
Passar för:Bryggeri, produktion, lager, showroom, förädlingslokal
Tillträde:Enligt överenskommelse

En produktionslokal, eller vad ser du framför dig?  

Ett bryggeri, en maskinpark eller något helt annat? När växande Kvinnersta ställer om finns möjlighet att utforma Tillväxten efter din vision.

Tillväxten utgörs idag av stora öppna ytor med tillhörande kallager och personalutrymme. På 3 000 kvadratmeter och med 7 meter i nockhöjd är möjligheterna stora för en lättare industri, ett lager, en verkstad eller en förädlingslokal för odling att flytta in här i välanpassade lokaler.

För dig som hyr Tillväxten finns även möjligheten att arrendera hagmark i området för bete eller odling. Jordbruksmarken ägs däremot inte av Örebroporten, utan av Örebro kommun.

Gör ett besök till Tillväxten 

Växande Kvinnersta och Tillväxten ligger bara 12 minuter norr om Örebro och 26 minuter från Lindesberg, med Riksväg 51 alldeles intill.

Boka en visning och känn in alla möjligheter som lokalerna och området har att erbjuda. Med sitt läge och sin omgivning är växande Kvinnersta ett område med stor potential som nu tas tillvara på och utvecklas tillsammans med dig, Örebroporten och våra samarbetspartners.

Nära staden med naturens lugn – det är växande Kvinnersta.

 

Är du nyfiken på Tillväxten ?

Anmäl ditt intresse här och få ta del av prospekt!
Fyll i ditt namn, e-postadress och/eller telefonnummer.