Hantverket

Yta:350–1 430 kvm
Passar för:Finsnickeri, verkstad, utbildningslokal, lager, hunddagis
Tillträde:Enligt överenskommelse

Ett finsnickeri, eller vad ser du framför dig? 

En verkstad, ett hunddagis, den perfekta platsen för praktiska utbildningar eller något helt annat? När växande Kvinnersta ställer om finns möjlighet att utforma Hantverket efter din vision.  

Hantverket är en byggnad med stora öppna ytor i den ena änden och bland annat kök, WC och arbetsrum i den andra. Lokaler som kan ritas om och anpassas efter din verksamhet. Med vacker omgivning, bra infrastruktur för tyngre trafik och bara 12 minuter in till Örebro erbjuder Hantverket det bästa av flera världar. För dig som hyr Hantverket finns dessutom möjlighet att arrendera hagmark i området för bete eller odling. Jordbruksmarken ägs däremot inte av Örebroporten, utan av Örebro kommun.

Gör ett besök till Hantverket 

Växande Kvinnersta och Hantverket ligger bara 12 minuter norr om Örebro och 26 minuter från Lindesberg, med Riksväg 51 alldeles intill.

Boka en visning och känn in alla möjligheter som lokalerna och området har att erbjuda. Med sitt läge och sin omgivning är växande Kvinnersta ett område med stor potential som nu tas tillvara på och utvecklas tillsammans med dig, Örebroporten och våra samarbetspartners.

Nära staden med naturens lugn – det är växande Kvinnersta.

Är du nyfiken på Hantverket?

Anmäl ditt intresse här och få ta del av prospekt!
Fyll i ditt namn, e-postadress och/eller telefonnummer.