Hus 9 Flerrumshus

YTA: 660 kvm
TILLTRÄDE: Enligt överenskommelse

Hus 8 & 9, Flerrumshus, Kvinnersta

Flerrumshus – Hus 9 nu ledigt för uthyrning!

Byggnad med flera rum passande för exempelvis B&B, särskilda boenden eller för att ställa om till kontor eller kontorshotell.

  • Tvåplanshus med 20 rum
  • Samtliga rum har egen wc/duschrum
  • Källarvåning med tvättstuga
  • Gemensamhetskök
  • Samlingsrum alt. konferensrum

Ritning för Hus 9 – Flerrumshus »

Hus 8 & 9, Flerrumshus, flygbild, Kvinnersta

Byggnader uthyres i växande område

Strax norr om Örebros stadskärna, invid Riksväg 50 med Mälarbanan i norr och naturreservat i öster finner du Växande Kvinnersta. Ett område som just växer, förhoppningsvis också snart tillsammans med dig!

I Kvinnersta är ambitionen att samla verksamheter sprungna ur hållbara affärsmodeller som vill ha nära till naturen utan att förlora stadens puls. Vill du bli granne med likasinnade, vara inne i city på ett kvick men i vardagen höra både fågeln kvittra och trädkronorna susa? Då är det här platsen för dig.

Välkommen till Växande Kvinnersta – På landet i Örebro!

Området Kvinnersta har genomgått, och kommer fortsätta genomgå, en stor omställning för att behålla, men också för att skapa nya attraktiva lokaler och miljöer för uthyrning och utveckling. Här kommer ett kluster att växa fram – ett kluster av aktörer som tänker framtid och morgondag redan nu och som med hjälp av varandra kan se hur synergier skapas däremellan. Du är varmt välkommen till Växande Kvinnersta!

Är du intresserad av Flerrumshus – Hus 9?

Anmäl ditt intresse här och få ta del av prospekt!
Fyll i ditt namn, e-postadress och/eller telefonnummer.

Intresseanmälan flerrumshus

Fler uthyrningsmöjligheter kommer löpande

Vi uppdaterar löpande med nya uthyrningsmöjligheter allt eftersom vi ser över befintliga och får nya vakanta byggnader. Här finns möjlighet för dig att tidigt komma in i processen så att vi kan renovera byggnaden så att den passar just er verksamhet och anpassa helt efter era önskemål.
Fyll i din e-postadress här så får du ett mail när nya objekt tillkommer.

Nya-objekt-tillkommer

Vill du istället utveckla på egen hand?

I Kvinnersta-området finns flera möjligheter för dig som har egna idéer som du vill förverkliga. Markytorna är stora och all teknisk infrastruktur kommer att förstärkas och framtidssäkras.

Kanske bygger du Örebros första ekoby? Utformar din verksamhets nya site? Eller nästa odlingsparadis? Varför inte ett framstående forskningscenter? Potentialen är oändlig – bara din fantasi sätter gränserna. Låt oss diskutera utvecklingsidéer tillsammans!