Hus 41 Produktionslokal – Ladugården

YTA: 3 000 kvm
TILLTRÄDE: Enligt överenskommelse

Hus 41 Produktionslokal – Ladugården!

Byggnaden är, precis som du hör på namnet, passande för djurhållning men kan i framtiden också ställas om för lättare industri, lager, verkstad eller förädlingslokaler för odling. På hela 3 000 kvm finns utrymme för mycket!

  • Stora lokalytor
  • Rymlig byggnad för personalutrymme
  • Lektionssal
  • Mjölkrum
  • Djurhall
  • Hög foderhanteringsdel alt. lagerdel

Ritning på Hus 41 – Produktionslokal – Ladugården »

Hyr fastighet för hållbar verksamhet

I Kvinnersta är ambitionen att samla verksamheter sprungna ur hållbara affärsmodeller som vill ha nära till naturen utan att förlora stadens puls. Vill du bli granne med likasinnade, vara inne i city på ett kvick men i vardagen höra både fågeln kvittra och trädkronorna susa? Då är det här platsen för dig.

Området Kvinnersta har genomgått, och kommer fortsätta genomgå, en stor omställning för att behålla, men också för att skapa nya attraktiva lokaler och miljöer för uthyrning och utveckling. Här kommer ett kluster att växa fram – ett kluster av aktörer som tänker framtid och morgondag redan nu och som med hjälp av varandra kan se hur synergier skapas däremellan.

Ladugården, Hus 41, flygbild med hagar, Kvinnersta

Kom ut på landet utan att förlora stadens puls

Strax norr om Örebros stadskärna, invid Riksväg 50 med Mälarbanan i norr och naturreservat i öster finner du Kvinnersta. Ett område som växer, förhoppningsvis också snart tillsammans med dig. Välkommen till Växande Kvinnersta – På landet i Örebro!

Är du intresserad av Hus 41 Produktionslokal – Ladugården?

Anmäl ditt intresse här och få ta del av prospekt!
Fyll i ditt namn, e-postadress och/eller telefonnummer.

Intresseanmälan ladugården

Fler uthyrningsmöjligheter kommer löpande

Vi uppdaterar löpande med nya uthyrningsmöjligheter allt eftersom vi ser över befintliga och får nya vakanta byggnader. Här finns möjlighet för dig att tidigt komma in i processen så att vi kan renovera byggnaden så att den passar just er verksamhet och anpassa helt efter era önskemål.
Fyll i din e-postadress här så får du ett mail när nya objekt tillkommer.

Nya-objekt-tillkommer

Vill du istället utveckla på egen hand?

I Kvinnersta-området finns flera möjligheter för dig som har egna idéer som du vill förverkliga. Markytorna är stora och all teknisk infrastruktur kommer att förstärkas och framtidssäkras.

Kanske bygger du Örebros första ekoby? Utformar din verksamhets nya site? Eller nästa odlingsparadis? Varför inte ett framstående forskningscenter? Potentialen är oändlig – bara din fantasi sätter gränserna. Låt oss diskutera utvecklingsidéer tillsammans!